Panden met glasvezel

Panden met glasvezel

In een pand waar meerdere bedrijven gevestigd zijn is het voordeel dat men faciliteiten kan delen. Dit drukt de kosten en bent u snel aangesloten. Op basis van de bestaande netwerken is DataFiber een campagne begonnen om eigenaren en huurders bekend te maken met aanwezige glasvezels. Op deze manier is internet betaalbaar, stabiel, snel en dus ook duurzaam.

Partijen, zoals Eurofiber. KPN, Relined en Tel2 hebbenm een fijnmazig en landelijk dekkend glasvezelnetwerk dat van het internetverkeer in Nederland verwerkt. Maak dus gebruik van het bestaande zakelijk glasvezel netwerk en beschik op korte termijn over een snelle, flexibele en betrouwbare glasvezelverbinding. Doe geen concessies als het gaat om bedrijfskritische connectiviteit en vertrouw op een optimale veiligheid en beschikbaarheid, maar gebruik de mogelijkheden die er zijn.

Het is logisch dat de eigenaar van een gebouw of makelaar een pand snel wil verkopen of verhuren. En een pand met moderne faciliteiten en voorzieningen verkoopt of verhuurt nu eenmaal beter dan een zonder. Glasvezel internet is dus zo’n voorziening en DataFiber wil dat elke potentiële huurder of koper van een aangeboden pand optimaal profiteert van de mogelijkheden die er zijn. Daarom kijken we per situatie wat mogelijk is.

Veel huurders weten vaak niet wat er mogelijk is en zien opties voor glasvezel internet als zeer kostbaar. DataFiber stelt de aanwezige glasvezel infrastructuur open voor de huurders in gebouwen om multifunctioneel in te zetten voor diverse internet gerelateerde toepassingen. Als operator van het glasvezel netwerk levert DataFiber de huurders diensten tegen voordelige condities.