Wereldszicht De Meern

Wereldszicht De Meern

Werken in de Cloud (online) maakt het mogelijk makkelijk samen te werken, grote bestanden te delen en is het platform voor innovatie. Organisaties hebben steeds meer behoefte aan een stabiele verbinding met voldoende bandbreedte en de juiste snelheid. Samen met Twins Bouw & Investments gaat DataFiber ook de locatie ‘Wereldszicht’ op het terrein Oudenrijn in De Meern/ Utrecht standaard van glasvezel voorzien.

Boteyken De Meern

Gebouw “Wereldszicht” wordt gerealiseerd op een fraaie zichtlocatie aan Boteyken, parallel aan de doorgaande Oudenrijnseweg, op Bedrijventerrein Oudenrijn. Het project omvat in totaal 19 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van circa 67 m² tot 209 m² begane grond vloeroppervlak. De units 1 en 2 zijn gericht naar de Oudenrijnseweg waardoor ze een hoge attentiewaarde hebben, terwijl de units 7 tot en met 11 uitkijken op het groene Meentpark.

Door de samenwerking beschikt ‘Wereldszicht’ over een eigen glasvezel-netwerk van hoge kwaliteit en flexibiliteit. Glasvezel is zeer stabiel en ‘future-proof’ en groeit gemakkelijk mee met de digitale bedrijfsvoering. Een hoge uptime van 99,9%, en dag & nacht uw eigen bandbreedte geeft u de zekerheid om digitaal succesvol te worden. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur en een aparte toegangsdeur over snel toegang tot het internet.

6 voordelen glasvezel Business Units:

 • Geen onnodig graafwerk
  • We leggen direct de kabels aan om alle panden en camera’s aan te sluiten, voor nu en later (we liggen er dus)
 • Voldoende snelheid
  • Glasvezel biedt meer dan genoeg capaciteit, met snelheden tot wel 10gbps voor zowel up- als download (synchroon)
 • Gegarandeerd snel
  • U krijgt uw eigen verbinding (geen overboeking ) met eigen statisch IP adres en deelt deze met niemand
 • Altijd online
  • Het netwerk heeft een zeer hoge beschikbaarheid door ingebouwde redundantie (en helpdesk).
 • Oplossing op maat
  • Kies u de oplossing qua snelheid die past bij uw organisatie, zo bent u en blijft u dus betaalbaar online
 • Meer doen met 1 lijn
  • Kies om uw gehele capaciteit te gebruiken online werken of combineer met bellen en camera’s voor beveiliging.