Business Internet

Business Internet

Bekende multinationals, zoals Apple, HPe, Google, Mattel, Amazon en Disney zijn allemaal begonnen in een kleine garagebox of business unit. Vandaag de dag zien we overal de volgende stap van professionaliteit. Daarbij schieten projecten met business units de grond uit. Maar waarom zijn bedrijfsunits zo interessant?

Bedrijfsverzamelgebouwen zijn vaak te duur voor kleinere ondernemers en is een opslag in een berging te klein en vaak onveilig. Met de toenemende verstedelijking in Nederland is werken vanuit huis en het opslaan in een garage in de wijk of in een auto niet altijd veilig. Op een collectief terrein met bedrijfsunits is er betere sociale controle, camerabeveiliging en vaak toegangscontrole. En iedere unit is individueel, heeft een eigen elektriciteitsmeter en met DataFiber dus een glasvezel aansluiting voor internet.

DataFiber Business Internet

Met Business Internet van DataFiber proberen we een passend antwoord te geven op de behoefte aan internet op maat. Iedereen (nou ja, bijna iedereen) heeft dagelijks behoefte aan internet. Dit kan zijn om te kunnen werken of bellen, maar ook een betrouwbare internetverbinding voor beveiliging of een camerasysteem. Samen met projectontwikkelaars biedt DataFiber Business Internet aan als collectieve voorziening voor business units.

DataFiber heeft in eerste instantie een test gedaan met business unit projecten van Twins Investments op  4 verschillende locaties. De projecten Stael in Vlaardingen, Take-off in Berkel & Rodenrijs, Jade-2 in Bleiswijk en Wereldszicht in De Meern zijn hierbij aangesloten op glasvezel. Met deze ervaringen  zijn er inmiddels gesprekken gaande met diverse andere ontwikkelaars en partijen.

Volgens Wilco van der Wel van DataFiber passen projecten waarin business units gebouwd worden prima in de visie van DataFiber. Wij willen hoogwaardige oplossingen bieden voor een betaalbare prijs. Door dit in collectieve initiatieven te doen (samen met de projectontwikkelaars) kunnen we deze belofte ook waar maken. Wij geloven in wat we doen en werken niet met langdurige wurgcontracten. We bieden keuze in internetabonnementen en bijbehorende diensten, zoals telefonie, televisie enz..

Bent u koper of huurder op een project van business units of bent u projectontwikkelaar, stuur dan een email naar sales@datafiber.nl en wij nemen contact met u op.