Datafiber Telecom BV

Internet is niet weg te denken en een kritieke infrastructuur voor de economie en onze samenleving. Wij zien internet als een standaard voorziening, als water uit de kraan en stroom uit het stopcontact. Zo neemt internet een steeds belangrijkere rol in voor bedrijfsleven, overheid en het onderwijs. Samen met de opkomst van trends, zoals Cloud computing, streaming media en IoT wordt de vraag naar razendsnel zakelijk internet en vooral betrouwbaar internet steeds groter.

Snel, sneller, snelst! Ons zakelijk glasvezel internet is een van de betrouwbaarste van Europa en met snelheden vanaf 10 Megabit/s tot meer dan 70 Gigabit/s ook een van de snelste! Met zakelijk internet via glasvezel van Datafiber is uw organisatie snel en met maximale beschikbaarheid online. Geen poespas en mooie woorden, maar gewoon oplossingen die helpen het resultaat van uw organisatie te verbeteren. Voor de medewerkers en uw relaties! En daarom…

Wij zijn Datafiber, de provider voor zakelijk internet en bijbehorende diensten. Samen met klanten en partners werken wij aan een zo krachtig mogelijke ICT infrastructuur om de continuïteit te maximaliseren.