IP Televisie

Duizenden zenders in één abonnement. Met IPtv kan het. De afkorting IPtv staat voor InternetProtocol TeleVision, en het verschilt van traditionele televisie, doordat het signaal via internet wordt verzonden. Het televisie-signaal wordt eerst omgezet naar een compact digitaal signaal en dan via het internet verstuurd.

Om gebruik te maken van IPtv heeft u dus niet langer een kabelaansluiting nodig. Deze is sowieso vaak niet beschikbaar in kantoren en op bedrijventerreinen. Met IPtv heeft u dus legitiem en betrouwbaar televisie via uw bestaande internetverbinding.

Door gebruik te maken van legale abonnementen (helaas zijn er ook andere) zijn de streams betrouwbaar en profiteert u van een groot zenderaanbod. Daarnaast bieden wij zoveel mogelijk zenders in HD (High Definition) kwaliteit voor haarscherp beeld.

Naast een IPtv-abonnement heeft u een decoder nodig. Deze leveren wij gelijk mee en sluit u gewoon aan op het netwerk (voor internet). Momenteel werken we ook aan een App die u kunt installeren op een smart-TV of mobiele apparaat.

(Er zijn veel illegale aanbieders, hierdoor lopen legale providers veel inkomsten mis. Daarom lopen er campagnes om illegale IPtv verkoop tegen te gaan.)